Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جواد سپاهی  در نشست با صیادان چابهاری  گفت: اگر واقعا اتحادیه‌ها به وظیفه خودشان عمل کرده باشند امروز نباید شاهد این همه مشکلات در حوزه صیادی باشیم.

سرپرست فرمانداری ویژه چابهار گفت: باید یک عقبگردی باید داشته باشیم و ببینیم چرا کار‌ها به درستی انجام نشده و حق صیادان ادا نشده است.

او  گفت: اگر اتحادیه‌ها فعال و همه صیادان زیر مجموعه اتحادیه‌ها باشند مشکلی وجود ندارد و خود صیادان یک نماینده معرفی کنند، درواقع هرکسی که می‌تواند به مشکلات رسیدگی کند و واقعا بخواهد دلی کار کند انتخاب و به فرمانداری معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپاهی گفت: اتحادیه‌ها فقط به فکر خودشان نباشند، باید در راستای منافع مردم حرکت کنند، و از جامعه صیادی می‌خواهیم بالافاصله اتحادیه‌ها را تشکیل دهند و واقعی و عملگرا باشند.

او خطاب به حضار در جلسه گفت: در بحث شورای شهر و شهردار، اینکه از نماینده حمایت می‌شود برای این است که خودتان رای دادید، اگر شورای شهر و شهردار پیگیری می‌کند خودتان رای دادید و اگر رفتار خوب و عملکرد خوبی نداشتند باز هم خودتان رای دادید.

سرپرست فرمانداری ویژه چابهار گفت: کمبود شهرداری یکی از مشکلات است، تاکسیرانی، اتوبوس‌رانی، میدان تره بار، پایانه مسافربری، بازار ماهی فروشان نشان می‌دهد که در گذشته به این موضوعات فکر نکردیم و عملگرا نبودیم، اما امیدواریم از این به بعد شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه‌ها باشیم.

او گفت: مشکل دیگر سوخت است، بد اخلاقی‌هایی در این موضوع است و اینکه دولت می‌خواهد یک سری حق و حقوق به مردم داده شود، اما می‌بینیم که یک عده خاص سودجویی می‌کنند و فقط آن‌ها هستند که از این سوخت استفاده می‌کنند و این مصداق بد اخلاقی است، اما اگر اتحادیه‌ها فعال شود و موارد را رعایت کنند و مطمئن شویم همین سوختی که به شما می‌دهیم برای صید و صیادی استفاده می‌شود و برنامه ریزی می‌کنیم با نرخ سه هزار تومانی در اختیار صیادان قرار گیرد.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان چابهار گفت: ساماندهی بازار ماهی یکی از برنامه‌های ما است که امسال اجرایی می‌شود، اما متاسفانه ناراحتی ما از وجود مافیا است و چرا تعاونی‌ها به دنبال پایانه نیستند، این موضوع باید دنبال شود که ثمره را همه صیادان ببرند و ماهی را به قیمت مناسب بفروشند، برای واگذاری زمین هم هیچ مشکلی نداریم.

او گفت:در بحث مجوز بایستی با شیلات و اداره بندر جلسه بگذاریم و موضوع را دنبال می‌کنیم.

سپاهی گفت:هر حرفی که بخواهیم بزنیم به اتحادیه مربوط است، باید برای مردم کار شود، هر چیزی باید ساماندهی شود.

او گفت: گفته شده در بحث اطفای حریق مشکلی نیست، اگر هست دقیق اعلام کنید که پیگیری شود، ساماندهی ساحل یکی از برنامه‌های اساسی است که توسط شورای شهر در حال پیگیری است منتها زمان‌بَر شده است و در بحث ایجاد شهرک جدید برای صیادان باید برنامه جداگانه به فرمانداری ارائه شود تا ببینیم به چه صورت است، تسهیلات بسیار مهم است و باید تسهیلات را در اختیار صیادان بگذاریم، باز هم میگویم اگر اتحادیه‌ها درست همکاری کنند کار‌های خوبی خواهیم کرد.

براساس آخرین آمار؛ بیش از یک هزار و ۲۶۵ فروند قایق فایبرگلاس، ۱۶۳ فروند قایق چوبی، ۴۳۶ فروند لنج یخی و ۵۲۴ فروند لنج سردخانه‌دار با ۲۵ هزار صیاد دائمی و فصلی در قالب ۳۴ تعاونی صیادی در حوزه سواحل مکُران جنوب سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری چابهار صیادان غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان