Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار- ايرنا - معاون هماهنگي و امورعمراني فرمانداري چابهار در جنوب سيستان و بلوچستان گفت: ايجاد ديتا سنتر مهمترين نياز مخابراتي براي تقويت، توسعه شبکه تلفن و اينترنت در اين شهرستان به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران محسوب مي شود.

نويد ملازهي روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: شهرستان بندري چابهار با توجه به موقعيت راهبردي و استقرار بندر بزرگ شهيد بهشتي و صنايع مختلف نيازمند ديتا سنتر، تلفن و اينترنت با پهناي باند قوي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ايجاد ديتا سنتر در چابهار منجر به تقويت سرويس هاي ديتا اينترنت، پشتيباني اينترنت و تلفن مي شود.
معاون هماهنگي و امورعمراني فرمانداري چابهار گفت: مرکز داده (Data Center) شامل مجموعه ‌اي از سرويس گرها، زيرساخت‌ هاي ارتباطي امنيتي و تجهيزات الکترونيکي است که براي ارايه، نگهداري و پشتيباني از سرويس‌هاي تحت شبکه (اينترنت، اينترانت، اکسترانت) بکار گماشته مي‌ شوند و سازمان‌ ها، شرکت ‌ها، و افراد مختلف مي ‌توانند با به‌ کارگيري سرويس‌ هاي ارائه شده از طرف مرکز داده وب‌ گاه ‌ها، اطلاعات و سرويس‌ هاي مبتني بر شبکه خود را بر روي اينترنت (اينترانت، اکسترانت) راه‌ اندازي کنند.
وي بيان کرد: شهرستان چابهار با پوشش مخابراتي و انجام برخي امورات نقاط همجوار نظير کنارک، نيکشهر، سرباز و قصرقند ماموريت سنگيني براي خدمات رساني در زمينه تلفن و اينترنت دارد و بايد زيرساخت هاي آن متناسب با جايگاه تعريف شود.
ملازهي بر افزايش پهناي باند ديتاي چابهار به يک ترابايت، افزايش مراکز تلفن، نصب دکل هاي تلفن همراه در مسيرهاي مواصلاتي و 40 نقطه پرجمعيت و تکميل زيرساخت هاي اينترنت مرز ريمدان تاکيد کرد.
وي به کمبود نيرو در مخابرات چابهار اشاره کرد و افزود: 50 درصد چارت مخابرات خالي و فاقد نيروي انساني است.
معاون هماهنگي و امورعمراني فرمانداري چابهار ادامه داد: هفت سايت مرکز تلفن با 28 هزار تلفن ثابت و حجم خرابي و کارهاي مهم، نياز است تا توجه ويژه اي به نيروي انساني در مخابرات چابهار شود.
وي ايجاد شبکه پروتکشن با رينگ فيبرنوري به طور کامل را در چابهار خواستار شد و افزود: 2 نمايندگي سازمان فناوري اطلاعات سيستان و بلوچستان و شرکت ارتباطات زيرساخت به عنوان رکن هاي دولتي و حاکميتي مخابرات تاسيس شوند.
ملازهي گفت: از مجموع 438 روستاي چابهار 11 نقطه تلفن و اينترنت معمولي و در حد خيلي پايين دارند و بقيه 427 روستاي اين شهرستان نيازمند برقراري ارتباط کامل تلفن همراه، اينترنت و تلفن ثابت هستند.
وي اظهار داشت: سواحل مکران در حال رشد است و نبايد چابهار به عنوان يک نقطه مهم و راهبردي يکي از محروم ترين نقاط کشور از نظر تلفن و اينترنت باشد.
معاون هماهنگي و امورعمراني فرمانداري چابهار تقويت اينترنت در نوار ساحلي چابهار- گواتر و مناطق دشتياري، بخش مرکزي و بخش پلان را خواستار شد و افزود: هر وقت برق قطع شود پشت سر آن تلفن روستايي نيز به دليل نبود باتري قطع مي شود.
وي بر تبديل دکل هاي تلفن روستايي به دکل تلفن همراه و اتصال اينترنت شد و افزود: بيش از 200 هزار نفر روستايي بويژه قشر جوان نارضايتي زيادي از نبود اينترنت در مناطق روستايي دارند.
به گزارش ايرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران و سرزمين موج و مرجان در فاصله 645 کيلومتري جنوب زاهدان مرکز استان سيستان و بلوچستان از 3 شهر به نام هاي چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزي، دشتياري و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکيل شده است.
3043**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!