Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، علی اصغر جمشیدنژاد معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار اظهار داشت: پیگیری مسائل و مشکلات براساس اعتبارات، نیاز‌ها و اولویت هاست که دولت برای حل مشکلات اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدنژاد بیان کرد: بخشی از توسعه با جذب سرمایه گذاری خارجی امکانپذیر است و باید از تمام ظرفیت‌ها و مزیت‌های سیستان و بلوچستان برای پیشرفت و توسعه بهره ببریم.

وی تاکید کرد: استفاده از انرژی‌های نو و بهره گیری از تکنولوژی‌های جدید می‌تواند بخشی از مشکلات این منطقه از جمله کم آبی را حل کند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان از خدمات ارزنده ایوب درویشی فرماندار سابق چابهار قدردانی کرد و گفت: افراد در مسئولیت‌ها باید به گونه‌ای کار کنند تا خدمات آنان تا سال‌ها در میان مردم ماندگار باشد و از آن به نیکی یاد کنند.

نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: چابهار پیشانی توسعه ایران است و باید هر چه سریعتر مشکلات کم آبی در ۴۳۸ روستای این شهرستان مرتفع شود.

عبدالغفور ایران نژاد افزود: چابهار بیش از ۵۰ هزار نفر حاشیه نشین دارد که ساکنان آن بدون امکانات برق، آب، بهداشت و مدرسه هستند.

وی از مسئولان خواست هر چه سریعتر مشکلات فاقدین شناسنامه، آسفالت راه‌های روستایی، اشتغال و کم آبی روستا‌های چابهار را با رهاسازی ۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در پشت سد زیردان مرتفع کنند.

فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز از حسن توجه مردم و مسئولان قدردانی کرد و افزود: در طول ۱۰ ماه مسئولیت به عنوان فرماندار از هیچ کوششی برای خدمت گذاری به مردم دریغ نکردم.

ایوب درویشی گفت: چابهار برخلاف نام و آوازه اش از محروم‌ترین نقاط ایران اسلامی از نظر شاخص هاست و باید توجه بیشتر برای توسعه و آبادانی آن شود.

 در این مراسم غلامرضا مجیدی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری چابهار به عنوان سرپرست این فرمانداری منصوب و از خدمات ایوب درویشی فرماندار سابق این شهرستان نیز قدردانی شد.

معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری‌های ایرانشهر و زاهدان از جمله سوابق غلامرضا مجیدی سرپرست فرمانداری چابهار بوده است.

چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از ۲ شهر به نام‌های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.

انتهای پیام/ع

بخشی از توسعه با جذب سرمایه گذاری خارجی امکانپذیر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان گفت: تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در نشست با مدیرکل شیلات استان تعاونی‌ها را یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد بیان کرد و اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی های صید و صیادی می تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی اقشار مختلف مردم به‌ ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" دارد .

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به اهمیت "اقتصاد دریا محور" اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های خدادادی بکر در سواحل مکران و موقعیت جغرافیایی ارزشمند این منطقه، شرایط را برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال تسهیل کرده است. 

سلامی ادامه داد: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد