Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پی سخنان سرپرست فرمانداری شهرستان چابهار مبنی بر اینکه «مسئولان شورای اداری شهرستان مکلف اند تا از دولت آقای روحانی دفاع کنند و در غیر اینصورت حضور در سمت های شان خلاف انصاف، خلاف اخلاق و خلاف شرع است»تشکل های دانشجویی چابهار طی نامه ای ضمن اعتراض به این سخنان خطاب به سرپرست فرمانداری نوشتند:‌

متن نامه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های چابهار خطاب به سرپرست فرمانداری شهرستان چابهار در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به این شرح است:


چند ماهی از حضور جنابعالی در سمت سرپرستی فرمانداری شهرستان چابهار طی می شود و مردم این شهرستان انتظار دارند جنابعالی بعنوان عالی ترین نماینده دولت در شهرستان علاوه بر رسیدگی به نیازها و رفع مشکلات معیشتی و ساختاری این حوزه، در سطح مسائل کلان کشور نيز نماینده و مدافع مشکلات و کاستی های مردم این شهرستان و سایر ملت عزیز کشور باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا از جنابعالی سخنانی مبنی بر اینکه «مسئولان شورای اداری شهرستان مکلف اند تا از دولت آقای روحانی دفاع کنند و در غیر اینصورت حضور در سمت های شان خلاف انصاف، خلاف اخلاق و خلاف شرع است»شنیده شده که مردم شریف شهرستان چابهار و علی الخصوص دانشجویان را نگران کرده است که نکند عالی ترین نماینده دولت در شهرستان به جای رفع مشکلات معیشتی شان که در بعضی مناطق شهرستان حتی از لوازم اولیه زندگی نیز بهره مند نیستند، وارد بازیها و حمایت های سیاسی مقطعی شده باشد.

با کدامین استدلال مسئولان مختلف شهرستان را توصیه به حمایت از دولت یازدهم می کنید؟


شما چطور مسئولی را که سیاست های این دولت را قبول نداشته باشد بی انصاف، بی اخلاق و نامشروع می دانید؟ از نظر شما اگر برخی از مسئولان شریف این مملکت، سیاست های دولتی را که بسیاری از وزرایش همزمان با وزارت به شغل تجارت مشغولند، دولتی را که نمایندگانش درمناظره و جلوی چشم 80 میلیون ایرانی صریحا عمل خطای دختر وزیر راکه با کارت بازرگانی شرکت مهندسی، پوشاک بچه به مبلغ 200 میلیون تومان وارد کرده است مظلوم ميخوانند درحالی که همزمان حقوق 20 ماهه کارگران مظلوم یک معدن پرداخت نشده باشد، دولتی را که بیش از 3 هزار مدیر نجومی‌بگیر دارد و با این حال یکی از نجومی بگيرترينها را ذخیره انقلاب معرفی می کند، دولتی را که رئیس جمهورش بزرگترین فساد بعداز انقلاب اسلامی یعنی فساد صندوق ذخیره فرهنگیان را توجیه کرده و معوقات بانکی معرفی می کند، دولتی را که نه تنها برای حل مشکلات حاشیه نشینان و کارتن خوابها برنامه ای نداشته بلکه سعی در نازا کردن آنها دارد، دولتی که یارانه را مصیبت عظمی میدانست و سه برابر کردن آن برای محرومان را وعده ای صرفا انتخاباتی می خواند اما خودش یک ماه مانده به انتخابات تنها برای جذب آرا، یارانه برخی از ملت را سه برابر می کند، دولتی را که با وجود مشکلات و مصائب مردم، بادی در غبغب می اندازد و می گوید «شرمنده نیستم»و با این رویکرد فاصله طبقاتی در کشور را می افزاید، دولتی را که مشکلات ریزگردهای خوزستان را تنها حاصل عذاب الهی دانسته و تدبیری برای چاره این مشکل ندارد و دولتی را که سوال از عملکرد اقتصادی اش را بدترین پرسش می داند و با سخیف ترین لغات و کلمات منتقدان را به جهنم حواله ميدهد، قبول نداشته باشند، بی انصاف، بی اخلاق و نامشروع هستند؟

امیدواریم که توصیه جنابعالی به مسئولان محترم مبنی بر حمایت و دفاع از دولت یازدهم، منجر به استفاده از منابع دولتی در راستای فعالیت های انتخاباتی نشود چرا که در آن صورت خلاف انصاف، خلاف اخلاق، خلاف شرع و البته خلاف قانون است. اقشار مختلف از روحانيون و فرهنگیان و دانشگاهیان و مردم شریف شهرستان چابهار از جنابعالی و دیگر مسئولان شهرستان انتظار دارند که با روحیه ای انقلابی و مردمی، علاوه بر رفع مشکلات معیشتی، عزت این مردم را نسبت به مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی نیز حفظ کنید.

بلندگوی قشر مستضعف و محروم جامعه باشید و برای حمایت از کاندیدای خاصی در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم بر ویژگی‌های مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در مورد انتخاب اصلح برای وضع موجود همچون «توجه و برنامه داشتن کاندیدا برای مسائل اقتصادی»، «حفظ و تقویت عزت ملی و استقلال ملت ایران» و «حفظ امنیت ملی و آرامش ملی و عدم تحریک گسل های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی» توجه داشته باشید.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه دریانوردی چابهار
بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی چابهار
بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی چابهار
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور چابهار
بسیج دانشجویی دانشگاه سلامت چابهار

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است

به گزارش جماران؛ گفت و گوی عباس عبدی تحلیلگر مسائل سیاسی با خبرآنلاین در پی می آید:

 

پس از گفتگوی آقای نصیری با بی‌بی‌سی انتقادهای زیادی بویژه از سوی اصلاح‌طلبان داخلی مطرح شد دلیل آن چیست؟ 

واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند، آنان که درباره همه چیز برای اعلام موضع پا به رکاب هستند در این مورد سکوت کرده‌اند. ولی چون نمی‌خواهند به انتساب گذشته ایشان اشاره شود یا به این علت که به درستی گمان می‌کنند موضع‌گیری آنان فاقد نفوذ است زحمت این کار را بر دوش اصلاح‌طلبان انداخته‌اند.

 

فکر می‌کنید که چرا آقای نصیری فرایند عبور از منتهی‌الیه حکومت را تا منتهی‌الیه اپوزیسیون طی کرده است؟ و چرا با ایشان برخورد نشد و به راحتی اجازه خروج هم داشتند.

واقعیت این است که گرچه عبور این فاصله از سوی آقای نصیری موجب تعجب است ولی خیلی هم فوری رخ نداده است و چند سال طول کشیده است. این پدیده در میان جناح اصولگرایان حاکم مسبوق به سابقه است و تا کنون افراد زیادی این مسیر را رفته‌اند. علت هم این است که آنان از نزدیک شاهد موارد بی‌صداقتی یا توطئه‌چینی و دودوزه‌بازی و در نهایت عمق اندک افکار در آن سو هستند. ابتدا خود را توجیه می‌کنند و می‌گویند انشاالله گربه است ولی وقتی زیاد شد از درون خالی می‌شوند و کافی است یک تجربه منفی شخصی هم پیدا شود و به یکباره از آنها عبور نمایند.

درباره عدم برخورد و آزادی خروج هم بیش از آن که نکته‌ای متوجه آقای نصیری باشد مربوط به تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های رفتاری جاری است که موجب می‌شود کسانی را برای زدن کوچکترین حرفی احضار کنند و برای حجاب چنین تحت فشار قرار گیرند، دیگران با بیان تندترین مواضع آزاد باشند. در واقع باید با همه همین‌گونه با سعه صدر مواجه شوند. امیدواریم که چنین شود. مبنای رفتار نباید سیاسی باشد باید قضایی محض باشد.

 

فارغ از اینها به نظر شما ایشان چرا رفت؟

ما وظیفه داریم همان را که گفته باور کنیم مگر این که شواهد دیگری در نقض آن بیان شود. ولی مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.

 

به نظرتان آن طرف از او استقبال خواهند کرد؟

پاسخ به این پرسش سخت است. آن طرف نیروهای پراکنده و با وابستگی‌ها و کارفرمایان سیاسی و فکری و حتی مادی گوناگونی هستند. بعلاوه در سطح اظهار نظر که افراد حرف‌های خودشان را می‌زنند ولی در سطح همکاری بعید می‌دانم که با وجود چنین وضعی اعتماد کسی برای اقدام عملی جلب شود.

 

به عنوان آخرین سوال فکر می‌کنید ایده او برای کسانی جذاب است؟

دنیای سیاست بیش از این که دنیای ایده‌ها باشد دنیای قدرت است. میان قدرت و ایده باید رابطه نزدیکی باشد. این حرف‌ها را دیگرانی هم در خارج زده‌اند ولی بسرعت به حاشیه رفته‌اند. در شرایط کنونی همان کسانی که علیه آنان حرف می‌زد، قدری از این فضا بهره‌مند می‌شوند. به نظرم یک دو راهی قرار خواهد داشت که هر دو سویش زیان است. 

ولی ایده او بیشتر ناشی از این است که سیاست به امری شخصی تقلیل یافته و گویی اراده‌های افراد به تنهایی منشأ اثرات تعیین کننده است. بعلاوه براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست. فارغ از این که با کدام‌یک موافق باشیم یا خوب بدانیم راه میانبری هم وجود ندارد. برخی خواسته‌اند تحت عنوان تحول‌خواهی راه میانه نشان دهند در حالی که تحول‌خواهی بر مضمون و محتوا تاکید دارد که هم می‌تواند شامل اصلاح‌طلب شود و هم برانداز. 

در حالی که این دو شیوه فعالیت سیاسی هستند. مثل زمان انقلاب که همه برانداز شدند با محتواهای کاملا متفاوت و حتی متضاد از یکدیگر. شیوه‌ و راهبرد سیاسی قابل میانبر زدن نیست.

دیگر خبرها

  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد